foto

Esteve Corbera Elizalde

L’Esteve Corbera (PhD, MSc, BA) és investigador del Programa “Ramón y Cajal” a l’ICTA.
És també investigador associat de l’Escola de Desenvolupament Internacional, Universitat d’East Anglia, i professor associat al Departament d’Economia Rural de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). La seva recerca es focalitza en la governança de la gestió del canvi d’ús del sòl per a la mitigació del canvi climàtic, incloent els programes de Pagament per Serveis Ambientals, projectes forestals de mitigació (Mecanisme de Desenvolupament Net i REDD+), així com l’actual expansió dels biocombustibles.
L’Esteve ha fet treball de camp a Mèxic, Belize i Sudàfrica i ara inicia nous projectes a Camerun, Tanzània i l’Amèrica Llatina. L’Esteve ha escrit articles en revistes científiques internacionals, llibres i revistes ambientals, així com en informes per governs regionals i organitzacions internacionals.
És membre del Consell Editor Internacional del The Journal of Peasant Studies, de la International Society for Ecological Economics, i de la International Association for the Study of the Commons, així com autor líder del Cinquè Informe del Grup Intergovernamental d’Experts en Canvi Climàtic de les Nacions Unides.

Podeu trobar més publicacions i informació sobre els seus projectes i perfil professional a http://estevecorbera.wordpress.com

Publicacions

© 2008 ICTA - Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats