ENTITLE. European Network of Political Ecology

Inici projecte: 01/05/2012 - Fi projecte: 30/04/2016

Codi :EAX

Abstract:El projecte ENTITLE (Xarxa Europea d’Ecologia Política) pretén crear una xarxa de coneixement internacional i fomentar una col·laboració estable en estudis de doctorat en el camp de l’Ecologia Política, tenint en compte el caràcter multidisciplinari que requereix la formació en aquest camp d’estudi. L’ecologia política investiga les causes socials i polítiques dels conflictes derivats de l’ús i l’accés als recursos naturals. En el projecte hi participen vuit universitats, dues ONGs i una empresa i està dotat amb més de 3.500.000 euros. 
La xarxa ha atorgat 12 beques Marie Curie predoctorals i 6 postdoctorals per fer recerca en una de les institucions participants. La investigació que duran a terme té com a objectiu incidir en l’actuació i la política pública, contribuint progressivament al canvi social. El programa inclou, a més dels cursos de doctorat, seminaris internacionals, cursos en xarxa intensius i locals, escoles d’estiu i breus estades a les entitats participants al projecte. 

http://www.politicalecology.eu/

Entitat financiera: 7è PM de la Comissió Europea – Programa People- Initial Training Networks 2011 (PTIN-GA-2011-289374)

Investigador/s responsable/s: Giorgos Kallis

Personal relacionat: Giacomo D'Alisa, Marina Utgés Serra, Irina Velicu

© 2008 ICTA - Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats